Vass Designs

VASS soffbord Sandhamn, betongbord

 

Pris 25 cm höjd:

Rostfritt stål - 27 995:- inkl. moms. Beställ här

 

Pris 35 cm höjd:

Rostfritt stål - 29 995:- inkl. moms. Beställ här

 

Pris 45 cm höjd:

Rostfritt stål - 31 995:- inkl. moms. Beställ här

 

Sandhamn loungebord är där nordisk design möter minimalistisk design. Vi vill föra in de kraftfulla nordiska och naturliga elementen in i de moderna hemmen. Sandhamn är byggt för att hålla, både fysiskt och visuellt.

Utföranden: Sandhamn finns med betongskiva i antracitgrått eller i ljusgrå/beige kulör och underrede i rostfritt stål. Betongskivan armeras och förädlas i  flertalet olika steg med slipningar och ytbehandlingar för att motstå vardagligt bruk inom- eller utomhus.

Det nersänkta och urtagbara serveringskärlet med lock, är även de tillverkade för hand, tillverkas i rostfritt stål. Serveringskärlet är utrustat med ett avtagbart handtag för att enkelt kunna lyfta i och ur kärlet vid påfyllnad/tömning av tex. kyld dryck. Kärlet är även utrustat med urtagbara "avdelare" som, om så önskas, delar av kärlet i fyra delar. Då alla delar i serveringskärlet är gjort av rostfritt stål så är det mycket enkelt att diska ur för hand eller i maskin.

Höjden på bordet går att få i 25 cm, 35 cm alternativt 45 cm (se bilder).

Mått: 100 x 100 x 25 alt. 35 cm & 45 cm höjd.

Inomhus/utomhus: Sandhamn är tillverkat för både inom- och utomhusbruk.

Montering: Bordet fraktas omonterat och är på så sätt enkelt för två personer att bära in i er bostad. Monteringen sker med mycket enkla handlag.