Vass Designs

VASS Betongbord Visby II & III

 

Priser Visby II:

Svart stål & 2 st kärl - 44 995:- inkl. moms. Beställ här!

Rostfritt stål & 2 st kärl - 49 995:- inkl. moms. Beställ här!

 

Priser Visby III:

Svart stål & 1 st kärl - 52 995:- inkl. moms. Beställ här!

Rostfritt stål & 1 st kärl -59  995:- inkl. moms.Beställ här!

 

Priser Visby III:

Svart stål & 3 st kärl - 62 995:- inkl. moms. Beställ här!

Rostfritt stål & 3 st kärl - 69 995:- inkl. moms. Beställ här!

 

 

Vi utgick från det nordiska DNA´t när vi designade bordet Visby. Kraftfull, funktionell, robust och helt unikt. Ett mycket modernt, stiligt och urbant bord med gott om plats för familj och vänner.

Utförande: Visby kan beställas i olika utföranden, Visby II - 200 cm och Visby III - 300 cm långt. Underreden i svart- eller rostfritt stål. Betongskivan tillverkar vi i armerad, genomfärgad antracitgrå alt. ljusgrå/beige kulör som sedan förädlas i flertalet olika steg med slipningar och ytbehandlingar. På bilden ovan syns del av Visby III med skivor i antracit och ett kärl med bricka/lock i rostfritt. Ett mycket, mycket fint hantverk av allra högsta kvalité!

Det nersänkta och urtagbara kärlet med lock, är även de tillverkade för hand, tillverkas i rostfritt stål. Kärlet är utrustat med ett avtagbart handtag för att enkelt kunna lyfta i och ur kärlet vid påfyllnad/tömning av tex. kyld dryck. Kärlet är även utrustat med urtagbara "avdelare" som, om så önskas, delar av kärlet i fyra lika delar.

Visby finns även i längd 100 cm utförande.

Mått m.m. 

Inomhus/utomhus: Vid val av rostfritt underrede så passar bordet perfekt utomhus!

Montering: Bordet fraktas omonterat och är på så sätt enkelt för två personer att bära in i er bostad. Monteringen sker med enkla handlag.